Personvernerklæring for Kunderservicenytt.no

Icon Business Media AS (heretter omtalt som «Kundeservicenytt», «vi» eller «oss») samler inn personopplysninger vi trenger for å levere våre digitale tjenester, for å forbedre tjenestene og for å gi deg mer relevante annonser.

Personopplysningene vi samler inn er utelukkende til Kundeservicenytts egne formål, og aldri på vegne av tredjeparter.

I denne erklæringen beskriver vi hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler dem, til hvilke formål vi bruker denne informasjonen, samt dine rettigheter knyttet til behandling av dine personopplysninger.

Kundeservicenytt er behandlingsansvarlig for personopplysningene som behandles hos oss, og du kan alltid ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller kommentarer om vår behandling av dine personopplysninger.

Personopplysninger for deg med brukerkonto hos Kundeservicenytt

Når du registrerer deg med brukerkonto på Kundeservicenytt og/eller i våre tilknyttede tjenester, vil vi behandle personopplysninger om deg med det formålet å levere best mulige tjenester.

Det er de personopplysningene som du selv legger inn i den aktuelle tjenesten som lagres, som f.eks. navn, adresse, betalingsinformasjon og epost.

Vi vil også kunne lagre enhets- og nettleserdata som loggdata, IP-adresser, cookies (informasjonskapsler), samt informasjon om hvordan du bruker våre digitale tjenester. Dette bidrar til best mulig brukeropplevelse for deg ved at du får bedre funksjonalitet og innhold som er relevant for deg.

Våre formål med og grunnlag for behandling av personopplysninger

Kundeservicenytt sikrer at opplysningene vi samler inn og behandler om deg utelukkende brukes til følgende formål:

For å levere produkter og tjenester til deg;

For å besvare eventuelle spørsmål eller innsigelser du måtte ha;

For at du skal kunne delta i konkurranser eller kampanjer;

For å gi deg opplysninger om de produkter og tjenester som du tidligere har kjøpt hos oss, som du har rettet forespørsel til oss om, eller tilsvarende produkter og tjenester;

For å underrette deg om endringer i våre ytelser;

For å forbedre våre produkter og ytelser;

For å forhindre og begrense ulike misbruk av våre tjenester.

Våre grunnlag for behandling av dine personopplysninger for disse forskjellige formålene er følgende:

Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en kontrakt;

Behandlingen er nødvendig for at Kundeservicenytt skal forfølge sine legitime interesser;

Ditt samtykke. For de tilfeller vi baserer vår behandling på ditt samtykke, har du rett til å tilbakekalle dette når du selv ønsker.

Generelt for alle brukere

Kundeservicenytt bruker vi såkalte cookies, som lagres i nettleseren din. En cookie er en tekstfil som lagres lokalt i din nettleser, og som kan leses av våre tjenester. Cookies benyttes til tekniske formål, for å gi deg bedre funksjonalitet og innhold, samt for å tilpasse annonsering på nettsidene. Du kan selv styre bruken av cookies gjennom innstillingene i din nettleser. Du kan lese mer om hvilke cookies vi benytter her.

Utover dette samler vi ikke inn personopplysninger om brukere uten brukerkonto.

Dine rettigheter

Kundeservicenytt tar sikkerhet og vern av personopplysninger på alvor.
Dine personopplysninger tilhører deg og du har blant annet rett til å:

Be om en oversikt over personopplysninger vi behandler om deg

Be om å få rettet eller endret personopplysninger som er feilaktige eller ufullstendige

Be om at dine personopplysninger slettes

Be om at behandlingen av personopplysningene dine begrenses

Be om overføring av dine personopplysninger til en tredjepart som leverer tjenester

Komme med eventuelle innsigelser til vår behandling av dine personopplysninger i tilfeller hvor vi mener behandlingen er nødvendig for Kundeservicenytt for å oppfylle vår legitime interesse

Når som helst korrigere eller trekke tilbake samtykke du har gitt til oss

Klage på vår behandling av dine personopplysninger til Datatilsynet

Hvor lenge Kundeservicenytt lagrer dine personopplysninger

Kundeservicenytt lagrer dine personopplysninger bare så lenge det er nødvendig for oss for å oppfylle formålet med behandlingen. Når formålet er oppnådd eller falt bort, vil vi slette eller anonymisere personopplysningene dine, slik at de ikke lenger kan knyttes til deg.

Har du vært abonnent hos oss, vil vi lagre opplysninger knyttet til brukerkontoen din i en periode etter oppsigelse, slik at du enkelt kan gjenopprette abonnementet senere. Har du ikke betalt eller brukt abonnementet på 12 måneder, vil din brukerkonto med opplysninger og innhold bli slettet.

Hvem Kundeservicenytt deler dine data med

Kundeservicenytt har forskjellige tjenesteleverandører som det er nødvendig å dele visse personopplysninger for at de skal kunne levere sine tjenester til oss. Dette vil typisk være leverandører vi bruker i (i) vår daglige drift av kundeservice og administrasjon, (ii) håndtering av vår tekniske infrastruktur som Kundeservicenytt trenger for å levere sine tjenester, (iii) bistand til å beskytte og sikre våre systemer og tjenester, samt (iv) funksjoner til markedsføring.

Alle tjenesteleverandører som behandler personopplysninger på vegne av v må inngå en databehandleravtale som begrenser behandlingen av personopplysningene, samt fastsetter konkret hva, hvordan, hvorfor og hvor lenge personopplysningene kan behandles.

Endringer i vår personvernerklæring

Kundeservicenytt vil kunne foreta endringer i denne personvernerklæringen, og den ble sist oppdatert 26. mai 2020. Vi oppfordrer deg til jevnlig å besøke denne siden for å lese og oppdatere deg på vår til enhver tid gjeldende personvernerklæring. Ved vesentlige endringer, vil vi kunne be deg om bekreftelse på at du har lest erklæringen på nytt.

Kontakt vedrørende personvern

Ved spørsmål eller kommentarer til oss vedrørende personvern, vennligst ta kontakt på corinne@ kundeservicenytt.no.